Dziś mamy 2 kwietnia 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

23 lutego 2020

Szubińscy judocy rozpoczęli sezon. Na początek zdobyli 10 medali

Sekcja judo z Szubina tradycyjnie rok rozpoczęła na zawodach w Kaczorach. 15-osobowa #drużyna "Szubinianki" zdobyła łącznie 10 medali: 4 złote, 5 srebrnych i 1 brązowy.

Nasz klub reprezentowali:

- Małacha Małgorzata, I miejsce, kat 26 kg, U8
- Bąkowski Mikołaj, I miejsce kat 40kg, U10
- Małacha Piotr, I miejsce, kat 36 kg, U12
- Lang Kacper, I miejsce, kat 35 kg, U 14
- Marzanna Socha, II miejsce, kat 23, U8
- Bąkowski Szymon, II miejsce, kat 21 kg, U8
- Kowalski Aleks, II miejsce, kat 36 kg, U12
- Lang Mateusz, II miejsce, kat 46 kg, U14
- Chodorski Piotr, II miejsce, kat 60 kg, U14
- Leśniewski Piotr, III miejsce, kat 35 kg, U14
- Pytel Zuzanna, IV miejsce, kat 25 kg, U10
- Bazylak Krystian, V miejsc kat 40kg , U10
- Kmieć Aleksander, V miejsce, kat 40 kg, U12
- Małkiński Wojciech, V miejsce, kat 35 kg, U12
- Małkiński Jakub, VII miejsce, kat 48 kg, U14

Do zawodów zawodników przygotowywał trener naszej sekcji Sławomir Frączek. Gratulujemy i cieszymy się z udanego rozpoczęcia sezonu !!!!

Materiał: Judo Szubin

Oceń artykuł: 2 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Meblościanka z oferty firmy FADOME
Kasa fiskalna Euro z kopią elektroniczną
1099PLN PROMOCJAPLN
Sypialnia Orzech Włoski/ Czarny lub Dąb Denver
Kasa fiskalna ONLINE FAREX PRO600
1349PLN PROMOCJAPLN
Pokój dzienny/ jadalnia
Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
Zabiegi dla panów
Botox i wypełniacze
0

Chodź, pomaluj swój świat… na zielono. Apetyczne przepisy na Dzień Szpinaku

Świętować można z różnych okazji. Boże Narodzenie jednoznacznie kojarzy się z #czerwonym barszczem i zupą grzybową, a Wielkanoc to świetny pretekst do zajadania się żurem i jajkami na tysiąc sposobów. Kalendarz jest jednak wypełniony wieloma innymi, smakowitymi datami. Wiedzieliście, że 26 marca obchodzony jest Międzynarodowy Dzień Szpinaku? Najwyższa pora dać temu liściastemu specjałowi zielone światło w kuchni!

(czytaj więcej)
0

Co robić z dziećmi w domu? Wspólnie pieczmy słodkości!

Co robić z dzieciakami, które więcej czasu spędzają w domu? Istnieje wiele pomysłów na to, #jak w prosty i przyjemny sposób zorganizować czas, angażując także najmłodszych. Jedną z przyjemniejszych aktywności, która pozwoli nam na działanie zespołowe, jest wspólne pieczenie słodkości – a efekty, och, będą pyszne! Oto garść inspiracji na proste w przygotowaniu i smaczne wypieki, które możemy przyrządzić wspólnie z najmłodszymi.

(czytaj więcej)
0

"Odkażanie" koronawirusa po polsku. W izolacji coraz częściej sięgamy po alkohol

Butelka wódki, kilka piw i ze dwa wina – to dla żony. Będzie na zapas” – mówi, stojąc w kolejce #w monopolowym. Ale robi to także następnego dnia… Pandemia koronawirusa i związana z nią kwarantanna staje się dla wielu Polaków pułapką. W wyniku izolacji częściej sięgają po alkohol i piją znacznie większe jego ilości. Podczas gdy np. władze departamentu Aisne w północno-wschodniej Francji wydają zakaz sprzedaży alkoholu w związku z epidemią Covid-19, w Polsce sklepy monopolowe pospiesznie i na bieżąco uzupełniają braki w asortymencie.

(czytaj więcej)
0

Wielkanoc coraz bliżej. Pora zastanowić się nad świątecznym menu

Wielkanocny pasztet w trzech odsłonach Wielkanoc coraz bliżej, więc najwyższa #pora zastanowić się nad świątecznym menu. Uroczyste spotkania w domowym gronie zasługują na szczególną oprawę. Faszerowane jajka to nie wszystko, co powinno znaleźć się na odświętnie udekorowanym stole. Obowiązkowym punktem wielkanocnego jadłospisu, obok efektownych babek i mazurków, są domowe pasztety. Temat wydaje się trudny i pracochłonny? Nie ze wskazówkami szefa kuchni Knorr!

(czytaj więcej)