Dziś mamy 24 września 2020, czwartek, imieniny obchodzą:

21 lutego 2020

Dzieci bawiły się wspaniale. Kolorowe i oryginalne stroje karnawałowe

fot. Samorządowe Przedszkole nr 3 Szubin

fot. Samorządowe Przedszkole nr 3 Szubin

Karnawał to wspaniała tradycja przepełniona muzyką i zabawą. Ważnym elementem tego okresu są bale, a# Bal Karnawałowy dla przedszkolaków to dzień niezwykły, często wyczekiwany przez wiele tygodni.

17 lutego 2020 r. w Samorządowym Przedszkolu nr 3 im. W. Chotomskiej w Szubinie odbył się „Bal karnawałowy”. Tego dnia już od rana w przedszkolu pojawiały się kolorowe postacie. Dzieci przebrane były za bohaterów znanych bajek. W salach przedszkolnych można było spotkać wróżki, księżniczki, motylki, biedronki, pszczółki, smoka, piratów, policjantów… Nie sposób zliczyć i wymienić wszystkich. Stroje naszych przedszkolaków były bardzo oryginalne i kolorowe. Na tę wyjątkową okazję zaprosiliśmy do prowadzenia balu panią Jolantę Muzalewską, która zachęcała wszystkich do tańca specjalnie przygotowaną muzyką. Dzieci świetnie się bawiły przy największych hitach z repertuaru dziecięcego i nie tylko, brały udział w konkursach, zabawach i korowodach.

Bal umożliwił dzieciom spędzenie czasu w miłej i bajkowej atmosferze. Wspólna zabawa przyniosła wiele radości naszym przedszkolakom, a to było głównym celem tego balu. Dziękujemy dzieciom i rodzicom za zaangażowanie w przygotowanie pięknych balowych strojów. Kolejny bal karnawałowy już za rok.

Materiał: Samorządowe Przedszkole nr 3 Szubin

Oceń artykuł: 3 2

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Fotokubek magiczny
29,90PLN
Spray do loków Joanna 300ml
14PLN
Fotokubek z kolorowym wnętrzem
24,90PLN
Materiały eksploatacyjne do wszystkich drukarek
Od 4,90 PLN
Instrukcja bezpieczeństwa pożarowego
od 500PLN
Meble na wymiar: szafy przesuwne
Gimnastyka korekcyjna
Wypożyczalnia samochodów
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)